Mattie en Wietze

Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments. En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit.


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze

De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM.

. Mattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555. 2 days agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. Watch popular content from the following creators.

Tijd om de radio djs aan de tand te voel. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken. 2 days agoMattie Valk en Wietze de Jager zijn vanochtend op Radio 555 herenigd als radioduo.

2 days agoEen gebeurtenis die niet veel mensen voor mogelijk hadden gehouden is vandaag toch werkelijkheid geworden. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar. HttpsteamdjmattieenwietzeSinds april 2012 presenteren Mattie en Wietze samen de ochtendshow bij Q-music.

Ergens voel je liefde en vertrouwen maar aan de. AMSTERDAM - Qmusic-djs Mattie Valk en Wietze de Jager zijn in de boeien geslagen. Wietze vergeleek de hereniging met het zien van een ex.

Ze zijn herenigd. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 samen op de radio. De twee die jaren geleden met knallende ruzie uit elkaar gingen op Qmusic maken twee uur lang samen radio voor Giro 555.

Even 5 jaar bijpraten. Nadat ze in 2017 met. 2 days agoDe voormalige vrienden én vijanden Mattie Valk en Wietze de Jager spraken elkaar maandag tijdens de Giro 555-actie voor Oekraïne voor het eerst sinds vijf jaar weer en maakten zelfs opnieuw samen radioHoe die hernieuwde samenwerking enigszins ongemakkelijk van start ging zie je in de video hieronder.

Volgens Wietze heeft Mattie door te onderhandelen over een eigen contract hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen. JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. Mattie en Wietze mogen van ons hier komen oppassen om zo te leren hoe ze papa moeten worden.

2 days agoMattie en Wietze herenigd voor Radio555. Mattie en Wietze herenigd. Nou bij ons zijn ze welkom.

Over abrupte eindes gesproken daar hebben wij ervaring mee trapte Valk de uitzending om 0800 uur af. In het kader van het 5-jarig jubileum van de hun ochtendshow Mattie Wiet. Voor meer info een boekingen.

Maandag zijn de twee eenmalig bij elkaar voor de landelijke actie van Radio555 voor Oekraïne. Waarom zijn mattie en wietze uit elkaar. De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -.

Om stil te staan bij dit bijzondere moment deelt Mattie een bijzondere foto uit de oude doos op. Je geeft daarmee in mijn ogen aan dat het voor de luisteraars belangrijker is dat jij radio maakt in plaats van hen de Mattie Wietze ochtendshow te geven. Wij zijn wel toe aan een weekje rust.

Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de breuk tussen hem en zijn collega-dj Wietze de Jager is ontstaan. Mattie en Wietze 153M views Discover short videos related to Mattie en Wietze on TikTok. Mattie Valk heeft de gesprekken met Sky Radio beëindigd omdat hij tekende bij Qmusic zegt het radiostation.

Mattie Valk en Wietze de Jager die jarenlang een radio-duo vormden op Qmusic zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar gekomen. En dat is wat ik niet begrijp vervolgt Wietze. Om plaats te maken voor het populaire Qmusic-duo wil dat station zijn programmering veranderen van alle muziek naar alle muziek en geen djs zodat ze hun show kunnen draaien.

Radio-djs Mattie en Wietze hebben vanochtend voor het eerst in vijf jaar samen een radioprogramma gepresenteerd. Sinds woensdag zijn Mattie en Wietze weer papa-af na een week lang te hebben opgepast op Chiara 9 en Aurora 3.


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Music Heals The Soul D B


73 Likes 0 Comments Bon Jovi Legends Bonjovi Legends On Instagram 2000 Bonjovi Legends 2000 2000style B Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin Op Favorite Music Video


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram

You have just read the article entitled Mattie en Wietze. You can also bookmark this page with the URL : https://mandalikajunedolasna.blogspot.com/2022/03/mattie-en-wietze.html

0 Response to "Mattie en Wietze"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel